הזמנה לאירוע ייחודי עם הקנצלרית אנגלה מרקל

שלום רב,

להלן הזמנה לאירוע ייחודי ומשמעותי:

ביום חמישי, 4 באוקטובר בשעה 9:30 תעניק האוניברסיטה, באירוע שיתקייםבמוזיאון ישראל בירושליםתואר דוקטור לפילוסופיה לשם כבוד לקנצלרית גרמניה, אנגלה מרקל.

הנהלת האוניברסיטה, הדיקנים וסטודנטים נבחרים מוזמנים לקחת חלק באירוע מכונן זה.

במרכז האירוע – שיח פתוח עם הסטודנטים המוזמנים בהנחיית נשיא האוניברסיטה – פרופ' רון רובין. האירוע יתנהל בשפה האנגלית.

על מנת שניתן יהיה להיערך מבעוד מועד, נודה לכם אם תוכלו לאשר את הגעתכם לא יאוחר מיום ראשון, 16 בספטמבר , וזאת דרך רישום מסודר כלהלן:

קישור לטופס הרשמה: Register Here /הרשם כאן

בבוקר האירוע תצא הסעה מחיפה וממקומות נוספים לירושלים.

אנא תשומת לבכם לכך שבשל סידורי ביטחון, יהיה על המשתתפים להגיע למקום האירוע בירושלים בשעה 07:30.

פרטים נוספים, לוחות זמנים מדויקים והזמנה יועברו בהמשך.

בברכה
צוות המרכז היהודי ערבי